Material Escolar

A continuació volem compartir diferents propostes per a mestres de primària, que poden treballar-se a l’escola al voltant de Marieta Ganduleta. Les propostes estan organitzades per àrees de treball:

Aula de Teatre

escarabatHem compartit amb tots vosaltres la dramatització del conte per poder treballar a les vostres escoles Marieta Ganduleta a l’aula de teatre. Com que l’obra disposa de part musicada pensem que conté tots els ingredients per poder transformar-se en una bona proposta de teatre-musical on l’acció es desenvolupa amb seccions cantades i ballades, combinant música, cant, diàleg i ball. Marieta-Ganduleta-Teatre


Aula de Música

gambosi_1

Per poder treballar a l’aula de música us facilitem les partitures de totes les cançons del conte. Descàrrega aquí:

Una de les característiques de la música de Marieta és la quantitat d’estils musicals que es poden escoltar al disc. Pensem que aquestes cançons permeten apropar la música en tota la seua amplitud als més menuts. Us proposem treballar aquests estils musicals a l’aula.
Per a facilitar-vos aquesta tasca indiquem els gambosi_3estils més presents en cada cançó així com una proposta de mapa musical dels orígens de la música, que hem simplificat per a treballar en l’aula. PRÒXIMAMENT!


Animació Lectora

marieta_tardorMarieta Ganduleta és en si mateix un projecte d’animació lectora. De totes maneres hem pensat en altres possibilitats de treballar-la a l’aula. Aquestes són les nostres propostes.

 


Valors Socials i Cívics

marieta_interrogantesMarieta Ganduleta vol ser un punt de partida per poder treballar en classe aspectes bàsics d’educació cívica i convivència ciutadana.

  • Educar per a la participació ciutadana. PRÒXIMAMENT!
  • Com ser un centre educatiu EBC. PRÒXIMAMENT!

 

 


Aula de Medi

marieta_savi_granLa sostenibilitat és un concepte molt important hui per a entendre l’ecologia i el respecte pel nostre planeta. Amb aquestes activitats volem fomentar l’estima per la natura i les experiències que reforcen els lligams amb el nostre territori.

  • Sostenibilitat dels boscos. PRÒXIMAMENT!
  • Fauna i flora a la Serra de Mariola. PRÒXIMAMENT!